lördag 31 mars 2012

Sicken resa

Efter en natt av mycket djupsömn är jag nu äntligen på benen igen efter hemresan, som var fyll av både mindre och större prövningar.

På grund av dåligt väder tog själva påpackningen längre tid än förväntat, vilket i sin tur gjorde att städningen av korridorsrummet också blev försenad. Strax innan Sundsvall hände det som inte fick hända: bilen fick problem och motorn började att koka. Som tur var lyckades vi glida in på en Statoil som var öppet dygnet runt. Efter en timmes trixande var vi på väg igen och bilen skötte sig bra ändå fram till slutdestinationen. Släpet var dock inte riktigt på vår sida vilket gjorde att vi fick stanna lite titt som tätt för att ta en bensträckare och för att rätta till presenningen och snörena.

Strax innan kl. 10 var vi framme då vi började med att packa ur bilen och släpet. Totalt tog det cirka en timme, om inte mindre. Eftersom klockan var så mycket när vi väl var klara med allt var det ingen idé att gå och lägga sig "på riktigt", då det förmodligen bara skulle ha lett till att dygnsrytmen hade rubbats. Först efter kl. 22 var det dags för att sova. I cirka 38 timmar var vi alltså vakna, och det är nåt som jag helst vill undvika för resten av mitt liv.

Men nu är jag hemma i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar